ÉDESIPARI TERMÉK- ÉS GYÁRTÓBÁZIS FEJLESZTÉS

Cégünk kísérleti fejlesztés keretében egészséges, a legújabb táplálkozási trendeket is figyelembe vevő csokoládé termékcsaládot fejlesztett. Egyaránt kedvelik az egészségükre odafigyelők, az ételérzékenységgel élők, az igazi gourmet-k és a kulináris újdonságokra nyitott emberek.

A MÁTRAHOLDING Zrt. gyöngyösi telephelyén kialakításra kerültek a gyártóbázisnak otthont adó helyiségek. A 2021-es évben két élelmiszeripari kapacitásbővítést célzó pályázatot nyújtottunk be a gyártáshoz és a tároláshoz szükséges berendezések beszerzésére. Célunk, hogy a legmagasabb élelmiszeripari követelményeknek is megfelelő, európai gyártási körülményeket biztosító üzemegységet hozzunk létre. Projektünkkel újabb munkahelyeket teremtünk az üzemnek otthont adó Gyöngyös Városban.

A kakaóbabból készült finomságok boldogságot okozó hatását európaiként Kolumbusz tapasztalhatta meg először. Ezt az eufórikus érzést a kakaóbab fő hatóanyaga, a teobromin okozza, melynek jelentése: „az istenek tápláléka”. A kakaóbabnak ráadásul nemcsak élvezeti, hanem immunrendszert erősítő hatása is van. A kakaóbab 621 féle antioxidáns tartalmaz, melynek értéke (ORAC) 95 500/100 g, ezzel szemben a legtöbb „superfood” növény is csak párezres mutatóval rendelkezik.

Miért jó, ha minket választ?

  • Termékeinknél csak a leghíresebb belgacsokoládé-alapanyagokkal dolgozunk, melyek kakaóbab-tartama többségében meghaladja a 70 %-t, így hatóanyag-tartalmuk magas.
  • A kakaóbab feldolgozása során elveszett hatóanyagok nagy részét nem csupán pótoljuk, hanem törekszünk arra, hogy Ön egy falatnyi multivitaminnal is gazdagodjon.
  • Üzemünk, és ezáltal valamennyi produktumunk gluténmentes.
  • Jelenleg minden termékünkre igaz, hogy hozzáadott cukrot, édesítőt, tartósítószert nem tartalmaz.
  • A leírtakat úgy érjük el, hogy Ön minden falat után csak boldogságot érezzen.
  • Édességek még sosem voltak ilyen egészségesek és finomak egyszerre!