Nemzetközi üzletfejlesztés

A Nemzetközi Üzletfejlesztési Divízió szakemberei vegyipari, villamossági, nemzetközi bankszakmai/ finanszírozási, oktatási, édesipari ismeretekkel rendelkeznek, akik szakterületükön egyenként is évtizedes tapasztalattal bírnak.

Nemzetközi Projektjeink

Távol-keleti oktatási projektek

Alfred Nobel Open Business School – Hong Kong

Hong-Kong-ban akkreditált képző intézményünk célja, hogy egyénre szabott, nemzetközi szinten elismert tudást biztosítson a hozzánk jelentkező magánszemélyeknek, valamint az ügyfeleink körébe tartozó szervezetek vezetői és munkavállalói számára. Számos magas presztízsű, a nemzetközi felsőoktatási közösség által elismert képző intézmény tartozik hálózatunk tagjai közé. Az oktatási partner intézményeink tananyagából egyénre szabottan válogatjuk össze a tudás megszerzéséhez szükséges kurzusokat.

Látogasson el honlapunkra: https://newanobs.com/

Alfred Nobel Business School

Angolai – Magyar fejlesztési projektek

Angola hálózatfejlesztés

A Magyar Kormány elkötelezett a tekintetben, hogy a hazai elektromos hálózatfejlesztési kapacitásokat és szaktudást az Angolai fél rendelkezésére bocsátsák összhangban a 278/2017. (IX. 22.) Korm. rendeletben meghatározott célokkal. (278/2017. (IX. 22.) Korm. rendelet a Magyarország Kormánya és az Angolai Köztársaság Kormánya közötti gazdasági és műszaki együttműködésről szóló megállapodás kihirdetéséről)
A magyar elektromos hálózatfejlesztési szolgáltatók speciális szaktudással rendelkeznek elsősorban az elosztó hálózatok telepítése területén elmaradott régiókban. A hazai szaktudás és a kapacitások valódi hozzáadott értéket képviselnének az Angolai Kormány hálózatfejlesztési elképzeléseinek megvalósítása során.

A MÁTRAHOLDING Zrt. – Magyarország Kormányával együttműködve – koordinátorként fogja össze a hazai elektromos hálózatfejlesztési szervezeteket és szakembereket, annak érdekében, hogy sikeres projekteket generáljanak és a valósítsanak meg az Angolai Köztársaság területén.

Bővebben:
https://bbj.hu/politics/foreign-affairs/int-l-relations/hungarian-companies-plan-big-investments-in-angola

https://hungarytoday.hu/peter-szijjarto-hungary-angola/